Nieuwe website Oostwoud

Nieuwe website Oostwoud

In December 2023 besloten we dat het tijd was voor een nieuwe website. Een nieuwe manier van het uiten van waar we voor staan. Oostwoud gaat met zijn tijd mee en dat stralen we dan ook graag uit naar ons publiek!

Op onze vernieuwde website zijn onze hoofd-productcategorieën duidelijk aan gegeven. Zo vind u bovenaan in de witte menu-balk Postkasten, Garderobe en inrichting, Medisch en natuurlijk onze Pakketkasten. Onder de hoofdgroepen vallen een royaal aantal sub-categorieën die door middel van een drop-down-menu zichtbaar worden.

Zo kunt u als bezoeker van onze website gemakkelijker uw gewenste producten vinden en vanuit daar ook direct een offerte aanvragen bij de juiste afdeling. Het staat natuurlijk altijd vrij om een email te sturen of een telefoontje te plegen, wij staan u graag te woord.

Oostwoud

Ontwikkeling

Onze website is een levendige digitale ruimte die voortdurend wordt geüpdatet en verbeterd om een naadloze gebruikerservaring te bieden. Of het nu gaat om het optimaliseren van de navigatie, het verbeteren van de laadtijd of het toevoegen van nieuwe functies, we streven er altijd naar om onze online aanwezigheid te verfijnen en te verbeteren.

Maar niet alleen onze website blijft in ontwikkeling; onze producten worden ook voortdurend geüpgraded en verfijnd om aan uw steeds veranderende behoeften te voldoen. We luisteren naar uw feedback, analyseren trends en innoveren voortdurend om producten te leveren die niet alleen voldoen aan, maar ook uw verwachtingen overtreffen.

Om op de hoogte te blijven van al onze ontwikkelingen, nodigen we u uit om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Hiermee ontvangt u regelmatig updates, aankondigingen van nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox. Daarnaast kunt u ons volgen op LinkedIn, waar we regelmatig inzichten delen, evenementen aankondigen en nieuws delen over ons bedrijf en onze industrie.